Vacatures

Image

Stage - Studentadviseurs JongGras Advies

Academie van de Stad zoekt gemotiveerde (tweedejaars HBO) studenten die zich 6 tot 12 uur per week willen inzetten als adviseur voor Amsterdamse sportverenigingen.
Image

Stagevacature: Studentcoördinator JongGras Advies

Academie van de Stad zoekt twee gemotiveerde studenten (derdejaars of vierdejaars) die zich vanaf september 2018 drie tot vijf dagen per week als coördinator wilt inzetten bij ons project JongGras Advies.
Image

Vacature: Studentcoördinator Springlevende Wijk Haarlem

Wil je relevante werkervaring opdoen en goedkoop wonen? Word dan per direct studentcoördinator bij Academie van de Stad!
Image

Vacature: Studentcoördinator Springlevende Wijk Amsterdam

Wil je relevante werkervaring opdoen en goedkoop wonen? Word dan studentcoördinator bij Academie van de Stad!
Image

Stagevacature: Studentcoördinator StudentJobcoach

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar twee gemotiveerde studentcoördinatoren voor ons project StudentJobcoach. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan jeugdwerkloosheid in Amsterdam? Solliciteer dan zo snel mogelijk!
Image

Stagevacature: Studentcoördinator Digicoaches

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar twee gemotiveerde studentcoördinatoren voor ons nieuwe project Digicoaches. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan de digitale vaardigheden van mensen met een migrantenachtergrond? Solliciteer dan snel!
Image

Stagevacature: Digicoach

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar gemotiveerde studenten voor ons nieuwe project Digicoaches. Wil jij als coach bijdragen aan de digitale vaardigheden van mensen met een migrantenachtergrond? Solliciteer dan snel!