Image

Academie van de Stad komt met een maatschappelijk uitzendbureau!

Om nog flexibeler bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen in de stad is Academie van de Stad een nieuw initiatief gestart: Het Academie van de Stad Uitzendbureau.
Deze nieuwe ideële stichting verbindt intrinsiek gemotiveerde studenten én net afgestudeerden aan projecten en vacatures met een maatschappelijke doel. In samenwerking met Academie van de Stad kunnen nu ook projecten gestart en begeleid worden waarbij studenten en net afgestudeerden worden betaald om met een onbevangen blik en kennis vanuit de studie een bijdrage te leveren aan vraagstukken die spelen in de samenleving.

Het uitzendbureau verzorgt daarnaast de invulling van maatschappelijke vacatures. Studenten en net afgestudeerden werken zo niet alleen aan een relevant CV, maar ook aan een betere samenleving. Vanwege de maatschappelijke doelstelling hanteert het uitzendbureau net als Academie van de Stad geen winstoogmerk. Dit resulteert in het inzetten van baten voor maatschappelijke initiatieven, het creëren van maatschappelijke bewustwording en scherpe tarieven. Hiermee biedt Academie van de Stad Uitzendbureau een alternatief voor het invullen van maatschappelijke vacatures en uitdagingen. 

Het uitzendbureau is sinds 1 februari 2016 actief en de eerste twee vacatures zijn al een feit! Zo is het uitzendbureau op zoek naar een medewerker voor een project over armoedebestrijding en een communicatiemedewerker bij Academie van de Stad. Kijk voor deze vacatures snel op www.avds-uitzendbureau.nl/vacatures

Benieuwd naar wat het uitzendbureau voor uw organisatie kan betekenen? Of ben jij de intrinsiek gemotiveerde student of net afgestudeerde die wij zoeken? Kijk dan op: www.avds-uitzendbureau.nl

Beluister ook het onderstaande radiofragment waarin Olivier Smink vertelt over Academie van de Stad en het nieuwe maatschappelijke uitzendbureau: