Image

Academie van de Stad wenst u fijne feestdagen en een springlevend 2015!

Net als voorgaande jaren hebben we onze partners geen kerstkaart per post gestuurd, maar per e-mail. Hierdoor bespaarden we ongeveer 1000 euro aan productie- en verzendkosten.
Dit bedrag hebben wij gedoneerd aan Stichting Mentorschap Amsterdam. Deze stichting zet vrijwilligers als mentor in om mensen te ondersteunen die wegens ziekte of beperking niet in staat zijn zelf beslissingen te nemen en ook niemand anders die dat voor hen kan doen. Met deze donatie willen we de stichting een hart onder de riem steken en het goede werk dat ze doen onderstrepen.

Onze partners hebben ons afgelopen jaar geholpen om met studentprojecten bij te dragen aan inspirerend onderwijs en de ontwikkeling en leefbaarheid van Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Wij willen hen bedanken voor deze prettige samenwerking.

Ook in 2015 zal Academie van de Stad zich blijven inzetten voor grootstedelijke vraagstukken en inspirerende meerwaarde voor het onderwijs en studenten. Heeft u ook goede voornemens voor de stad? Stuur uw projectideeën dan naar info@academievandestad.nl.