Image

Doe mee met de prijsvraag voor de burgemeester van Amsterdam!

De burgemeester van Amsterdam en Academie van de Stad zijn op zoek naar creatieve studenten met een scherpe blik voor het ontwikkelen van een communicatieconcept voor een stad! Ben jij een HBO/WO bachelor- of masterstudent of net afgestudeerd en wil jij laten zien wat jij kunt? Dan is deze prijsvraag iets voor jou!
Voor een bevriende stad van Amsterdam ga je op zoek naar de krachten en brengt die in kaart. Wat maakt die stad uniek en aantrekkelijk? Vervolgens bedenk je een creatieve campagne waarmee die stad zich kan profileren. Een onderdeel van je campagne voer je ook zelf uit. De interactie met de stad Amsterdam staat daarin centraal.  

Je mag dit alleen doen, of in groepsverband tot en met 3 personen in totaal.
Een deskundige jury beoordeelt je concept op creativiteit, originaliteit en effectiviteit. Voor meer informatie over de prijsvraag en de organisaties, klik hier! 

Prijs
De winnaar ontvangt 1000 euro per persoon, met een maximum van 3 personen, te besteden aan een opleiding of congres  in het binnen- of buitenland naar keuze! De prijs wordt aan je overhandigd door niemand anders dan de burgemeester van Amsterdam. 
Maar dat is nog niet alles! Alle deelnemers zijn uitgenodigd voor een diner in de ambtswoning met de burgemeester. Kortom, een mooie kans op een uitdagend project voor een interessante opdrachtgever. Daarnaast een aanwinst op je cv!

Meld je nu aan!
Durf jij de uitdaging aan en ben je nu al gebrand op het winnen van de prijs? Stuur dan vóór 3 februari 2015
-    Je cv;   
-    Je motivatie (max 250 woorden);
-    Een prikkelende aanzet tot plan van aanpak (max 1 A4)
naar Dora Fabriek: dora@academievandestad.nl - voor meer informatie ook telefonisch te bereiken op 06 1506 0107. 

Belangrijkste data
Tussenevaluatie – 17 maart 2015
Insturen – Uiterlijk maandag 6 april 2015
Uitreiking – dinsdag 14 april 2015

Beluister hieronder een radiofragment van AmsterdamFM over de prijsvraag: