Image

Profi-leerbureau

Young Professionals van Academie van de Stad ondersteunen bij de hulpvragen van buurtorganisaties in Stadsdeel Oost. De hulpvragen worden vervolgens ook actief aangepakt waarmee een professionaliseringsslag gemaakt wordt door de organisaties en de gemeente wordt ontlast.

Al vanaf september 2015 heeft Academie van de Stad haar Profi-leerbureau: een vrijwilligersbureau in Amsterdam Oost. Het Profi-Leerbureau is een bureau waar buurt- en vrijwilligersorganisaties uit Amsterdam Oost terecht kunnen voor vragen en hulp. Twee Young Professionals gaan samen met deze organisaties aan de slag in het aanpakken en oplossen van o.a. financiële, projectmatige en organisatorische uitdagingen.


Vaste ondersteuning
Het Profi-leerbureau ondersteunt een aantal vaste organisaties. Bij deze organisaties zijn de hulpvragen geïnventariseerd en is er een passend plan gemaakt om de organisaties te ondersteunen. Elke organisatie is weer anders en daar houdt het Profi-leerbureau rekening mee. Echt maatwerk dus!

Spreekuren
Het Profi-leerbureau wil organisaties en initiatieven in Oost ook ondersteunen met kleinere of eenmalige vragen. Daarom organiseert het Profi-leerbureau ook spreekuren. Wil je weten wanneer het volgende spreekuur is? Check dan de website van de Buurtbalie.
Heb je vragen voor het Profi-leerbureau? Mail dan naar info@profileerbureau.nl of bel Kay (zie rechts) op 06-47906740.
 
Download hier de brochure van het Profi-leerbureau