Image

Studentcoördinator stelt zich voor

Loliet Witteveen is sinds kort studentcoördinator in Springlevend H-buurt. In deze Springlevende Wijk zetten 8 studenten zich in voor de leefbaarheid van deze buurt in Amsterdam Zuidoost. Loliet stelt zich voor en deelt met ons haar eerste ervaringen!
"Hoi! 

Ik ben Loliet en ik studeer Culturele Antropologie met een Midden-Oosten minor op de UvA. Ik
kom uit Breda, maar woon sinds kort samen met Iggy en Jesse in onze nieuwe villa in Heesterveld. 

Voordat ik hier kwam wonen, dacht ik dat de Bijlmer niet zo veilig was. Na één week is dat beeld echter al helemaal veranderd. De mensen die ik heb ontmoet zijn leuk en gezellig en ik word elke ochtend wakker met het geluid van fluitende vogeltjes. We hebben zelfs een tuin aan het water en dat gewoon in Amsterdam! 

Als nieuwe studentcoördinator van Academie van de Stad ga ik me de komende tijd inzetten voor onze wijk. Wij zullen met het team ons best doen om nog meer leuke activiteiten te organiseren. Omdat ik ook elke week op de Rietveld Academie kom voor Art & Research, een project waarbij twintig UvA- en Rietveld-studenten samenwerken aan het combineren van kunst en wetenschap, denk ik dat dit project goed bij mij past en ik heb veel zin om ermee te beginnen! Ik kijk ernaar uit om de buurt en de bewoners beter te leren kennen en meer van Heesterveld te ontdekken."

Lees hier meer informatie over Springlevend H-buurt