Vacatures

Image

Stagevacature: Studentcoördinator Digicoaches

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar twee gemotiveerde studentcoördinatoren voor ons nieuwe project Digicoaches. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan de digitale vaardigheden van mensen met een migrantenachtergrond? Solliciteer dan snel!
Image

Stagevacature: Studentcoördinator JongGras Advies

Academie van de Stad zoekt twee gemotiveerde studenten (derdejaars of vierdejaars) die zich vanaf september 2018 twee tot vier dagen per week als coördinator willen inzetten bij ons project JongGras Advies.
Image

Stagevacature - Studentcoördinator StudentJobcoach Refugees

Academie van de Stad zoekt twee gemotiveerde studenten (derdejaars of vierdejaars) die zich vanaf september 2018 twee tot vier dagen per week als coördinator willen inzetten bij ons project StudentJobcoach Refugees.
Image

Stagevacature: Studentcoördinator Educoach

Academie van de Stad zoekt twee gemotiveerde studenten (derdejaars of vierdejaars) die zich per direct twee tot vier dagen per week als coördinator willen inzetten bij ons project Educoach.
Image

Woonvacature: Studentcoördinator Springlevende Wijk Haarlem

Wil je relevante werkervaring opdoen en goedkoop wonen? Word dan per direct studentcoördinator bij Academie van de Stad!
Image

Woonvacature: Studentcoördinator Springlevende Wijk Amsterdam

Wil je relevante werkervaring opdoen, een bijdrage leveren aan de buurt waar je woont en ook nog wonen in een van de mooiste buurten van Amsterdam? Word dan studentcoördinator bij Academie van de Stad!
Image

Woonvacature: Studentcoördinator unieke Springlevende Wijk Amsterdam Zuid

In opdracht van stadsdeel Zuid is Academie van de Stad op zoek naar een gemotiveerde student die zich per 1 oktober 2018 8-10 uur wil inzetten als studentcoördinator. Je woont met drie andere studenten samen met ouderen in een complex in Amsterdam Zuid.
Image

Woonvacature: Studentcoördinator Springlevende Wijk Amsterdam

Wil je relevante werkervaring opdoen en goedkoop wonen? Word dan studentcoördinator bij Academie van de Stad!
Image

Stagevacature: StudentJobcoach

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar gemotiveerde studenten voor ons project StudentJobcoach. Wil jij jongeren of jonge statushouders coachen naar werk of opleiding en zo bijdragen aan jeugdwerkloosheid en integratie? Solliciteer dan snel!
Image

Stagevacature: Studentadviseur JongGras Advies

Academie van de Stad zoekt gemotiveerde (tweedejaars HBO) studenten die zich 6 tot 16 uur per week willen inzetten als adviseur voor Amsterdamse sportverenigingen.
Image

Stagevacature: Studentcoördinator StudentJobcoach

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar twee gemotiveerde studentcoördinatoren voor ons project StudentJobcoach. Wil jij ervaring opdoen in projectmanagement en iets bijdragen aan jeugdwerkloosheid in Amsterdam? Solliciteer dan zo snel mogelijk!
Image

Stagevacature: Digicoach

Wij zijn vanaf september 2018 tot juni 2019 op zoek naar gemotiveerde studenten voor ons nieuwe project Digicoaches. Wil jij als coach bijdragen aan de digitale vaardigheden van mensen met een migrantenachtergrond? Solliciteer dan snel!