We zijn ons bewust dat iedereen getroffen wordt door de huidige situatie. Ook voor onze studenten en andere projectdeelnemers in onze projecten heeft dit consequenties. Uitgangspunt is dat wij de oproep van het RIVM en het kabinet volgen en iedereen oproepen om het fysieke ontmoeten en contact tot een minimum te beperken. Projecten gaan in deze periode door als het mogelijk is om via elektronische middelen zaken tijdelijk op te lossen. Wij stemmen zelf af met onze projectdeelnemers en maken daarbij gebruik van (video)bellen, appen en via email. We werken vanuit huis en iedereen is bereikbaar. Voor algemene vragen kan je altijd bellen met ons algemeen nummer via 085 3033 707 of mailen naar info@academievandestad.nl

Mocht je toch de deur uitgaan, houd dan gepaste afstand, zo’n anderhalve meter. En laten we een oogje in het zeil houden bij kwetsbare mensen. Vraag of je voor iemand anders boodschappen kan doen, virtueel bellen of speel een virtueel spelletje.

Hoe het coronavirus zich de komende weken gaat ontwikkelen is niet te voorspellen. Wij houden nauwlettend de adviezen van het RIVM en het kabinet in de gaten. Als er voor onze projecten en projectdeelnemers belangrijke ontwikkelingen zijn, dan zullen we hierover een nieuw bericht plaatsen.

Hartelijke groeten,
Het Academie van de Stad team