Een stage waarmee je impact maakt.

Voor onze verschillende stageprojecten zijn we op zoek naar sociale ondernemers in spé. De projecten bevatten allemaal een divers takenpakket. Hierdoor krijg je tijdens je stage de mogelijkheid om je leiderschapskills te ontwikkelen en een relevant netwerk op te bouwen. Ook doe je ervaring op in relatiemanagement. Omdat niet elke dag hetzelfde is, leer je om snel te schakelen. En je kunt ervaren hoe het is om te werken binnen een interdisciplinair team.

Kan je niet wachten? Meld je hier aan!

Hoe ziet het projectteam eruit?

Als je studentcoördinator wordt bij Academie van de Stad, kom je in een projectteam terecht. Samen met een andere studentcoördinator ben jij verantwoordelijk voor eigenlijk alles binnen het project. Dat wil zeggen: partijen aan elkaar verbinden, netwerkpartners op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en misschien wel het belangrijkst: je stuurt een team van jongerejaars stagiairs aan. Zij werken minder uur in de week en richten zich op het praktische element van het project. Dat wil zeggen: de coaching, de begeleiding en advisering van de doelgroep van het project. Een projectcoördinator van Academie van de Stad is eindverantwoordelijk en helpt je waar nodig. Samen vormen jullie een hecht projectteam.

projectteam-stage

Stage lopen bij Academie van de Stad 

Academie van de Stad verbindt studenten met de samenleving. Samen met onze stedelijke partners en het hoger onderwijs zet Academie van de Stad studentprojecten op. Elk jaar heeft Academie van de Stad meerdere stageprojecten op verschillende thema’s. Zo coachen studenten bij het ene project ouderen bij het leren van digitale vaardigheden en begeleiden studenten in het andere project vluchtelingen met een verblijfsstatus bij het vinden van een opleiding. En nog veel meer! 

Voor meer informatie over de impact die Academie van de Stad heeft, zie ons jaarverslag 2017-2018!

Nog geen duidelijk beeld gekregen van jouw toekomstige stageplek? In het filmpje hieronder krijg je een beeld van wat je kunt verwachten.

Wil je meer weten over Academie van de Stad? Neem gerust een kijkje op onze Instagram, Facebook, LinkedIn of neem contact op!