Een warm kerstgevoel

Dit jaar hadden we weer een bijzondere kerstactie in de Volewijck. Een muziekbus met een DJ ging de straten door om bewoners een vrolijk en warm kerstgevoel te geven. Bewoners konden hun favoriete plaat aanvragen en kerststollen werden uitgedeeld. Ook konden bewoners prijzen winnen die aan het eind van de dag werd verloot. Het was mooi om te zien hoe muziek mensen samen brengt en zorgt voor vrolijkheid in deze onzekere tijden.

 

SW Volewijk 10 jaar!

Al 10 jaar wonen studenten van Academie van de Stad in de Volewijck. In het Springlevende Wijk project (SW) zetten zij zich in voor de buurt om problemen zoals eenzaamheid, armoede en taalachterstand aan te pakken. We zijn trots op alles wat we, samen met onze studenten, al tien jaar (!) kunnen betekenen voor deze wijk. We kijken uit naar de komende jaren! Meer weten over het Springlevend Wonen project in de Volewijck? Lees het hier.

 

Video: Kerst in de Volewijck

Bekijk de video in groter formaat op ons Vimeo-kanaal.

 

Maker video: Cecile van de Vooren

Muziek: Hip Hop Christmas van Twin Musicom is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution 4.0-licentie. https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/