Zou je jezelf kunnen voorstellen?

Mijn naam is Mick van Dijk, ik ben 28 jaar oud en woon nu ruim een jaar met veel plezier op Stek Noord. Ik werk momenteel als IT’er / Data Scientist bij verschillende bedrijven. In mijn vrije tijd sport ik graag (voetballen, zwemmen, wielrennen), ga ik naar de film en houd ik van lezen. Verder ben ik een groot liefhebber van kamperen en wandelen/fietsen in de bergen. Zo was ik deze zomer in het prachtige Zwarte Woud.

Waarom ben je op Stek Noord gaan wonen?

Ik ben op Stek Noord gaan wonen omdat het concept mijn heel erg aanspreekt. Samenwonen met mensen van verschillende nationaliteiten en achtergrond is heel gezellig en leerzaam. Hiervoor woonde ik in een studentenflat waar weinig contact was tussen de buren. Bij Stek Noord is dit helemaal niet het geval. Ook als heb je een studio voor jezelf, het voelt toch alsof je samenwoont. Wij organiseren regelmatig evenementen en je komt elkaar vaak tegen op de gang.

Wat is je leukste herinnering van je tijd op Stek Noord?

Sinds een aantal maanden hebben wij een tafeltennistafel waar erg veel op gespeeld wordt. Het is een leuk en laagdrempelig om even een potje met elkaar te spelen en een praatje te maken. Het plan is om over twee weken een toernooi te organiseren met daarna een barbecue. Dit soort evenementen vind ik altijd heel leuk en versterkt het gevoel van een community.

Wat is je motivatie om nu je steentje bij te gaan dragen als community builder?

Wat Stek Noord zo bijzonder maakt is de variatie aan bewoners en de onderlinge omgang met elkaar. Ik zou graag een bijdragen willen leveren om dit gevoel nog meer te versterken zodat iedereen zich prettig en thuis voelt op Stek Noord.

Meer lezen over Stek Noord? Lees hier verder. Naast Stek Noord hebben we nog meer Community Building-projecten. Daar kan je hier meer over lezen.