Waarom Community Building Opaallaan?

Een enthousiaste groep studenten zijn vanaf september 2021 begonnen als Community Builder aan de Opaallaan. Als student én buurman of buurvrouw leveren zij een mooie bijdrage aan de leefbaarheid en levendigheid in het complex. Onder begeleiding van Academie van de Stad en samen met DUWO en bewoners gaan de community builders aan de slag met het versterken van de verbindingen tussen de studenten. Samen activiteiten opzetten en het contact versterken tussen verdiepingen zijn daarbij het streven.

 

Happy New Year van de Opaallaan!

Het is natuurlijk een uitdaging om tijdens de coronacrisis mensen met elkaar te verbinden op een verantwoordelijke manier. Daarom moeten de studenten creatief zijn. Ter ere van het nieuwe jaar deelde de Community Builders warme chocomelk uit, waarbij de bewoners kennis konden maken met de Community Builders en elkaar. Een geslaagde eerste activiteit!

 

De komende tijd zijn de Community Builders van plan om nog veel meer activiteiten te organiseren om de verbinding tussen de bewoners te versterken. Houd onze site in de gaten!

Academie van de Stad heeft nog veel meer Community Building-projecten. Wil je hier meer informatie over? Lees het hier

 

 

Oppaal
Warme chocomel met slagroom wordt uitgedeeld bij de community-actie op de Opaallaan

 

Wil je meer weten over het project Community Building Opaallaan? 

Neem contact op met de projectcoördinator Maya.

 

Maya van de Ven

maya@academievandestad.nl

06 1554 4334