Creatief ontwerp over wonen

Voor dit project maken drie Young Professionals een visueel, prikkelend en interactief ontwerp waarin zij de manier waarop zij het wonen van de toekomst zien visualiseren. Voorafgaand aan het ontwerpproces halen zij input op bij leeftijdsgenoten, zodat het ontwerp een goede representatie is van de stem van jongeren.  Dit ontwerp presenteren zij vervolgens in de centrale hal van het congres, waar aanwezigen langs kunnen komen om meer uitleg over het ontwerp te krijgen.


Parallelsessie

Daarnaast organiseren de drie Young Professionals een parallelsessie waarin zij hun ontwerp uitleggen. De input die zij hebben opgehaald bij leeftijdsgenoten en hoe hun ontwerp daaruit is voortgekomen, wordt hierin verder toegelicht. Dit doen zij eveneens op een creatieve en prikkelende manier; het doel is om op het netvlies van de aanwezigen te komen staan.

 

Eindresultaat

Het eindresultaat van dit project is dat alle aanwezigen van het congres een inspirerende dag hebben gehad en met een goed idee van de visie van jongeren op het woningtekort weer naar huis toe gaan.

 

Meer weten over het project Groot Dromen?

Neem contact op met de projectcoördinator:

Janneke Schoorlemmer

Janneke@academievandestad.nl

06 15515667