In september 2013 wordt de nieuwe sportaccommodatie op Laan van Spartaan opgeleverd. Deze sportaccommodatie is onderdeel van een grotere planontwikkeling in het plangebied Laan van Spartaan. In het plangebied bevinden zich in totaal 1000 woningen. Met deze huur-, studenten- en koopwoningen, een ROC, een indoor klimwand en Circus Elleboog is Laan van Spartaan een gebied waarbij wonen, sporten en onderwijs samen komen. Een groot deel van de ontwikkelingen zijn al gerealiseerd. 
Het projectbureau van de gemeente is op dit moment gevoelsmatig nog ‘eigenaar’ van het gehele plangebied Laan van Spartaan. Voor de afdeling Sport en voor de potentiële gebruikers zou de naderende oplevering van de sportaccommodatie nog veel meer moeten gaan leven. Zij moeten zich meer verbonden gaan voelen met de accommodatie.
Daarom gaan studenten van Inholland  een marketing-/communicatieplan ontwikkelen om het sportaanbod van de Laan van Spartaan onder aandacht te brengen van potentiele gebruikers. Zij zullen in het bijzonder gaan kijken naar de rol die social media hier in kunnen spelen en of zij een creatieve guerilla campagne kunnen opzetten om het complex op de kaart te zetten.